Početna stranica Portala pravosuđa BiH


Регистри пословних субјеката
у Босни и Херцеговини


Добро дошли на страницу BIZREG.PRAVOSUDJE.BA
На овој страници можете да претражитe све судске електронске регистре пословних субјеката : Регистар пословних субјеката Брчко дистрикта Босне и Херцеговине, Регистар пословних субјеката Федерације Босне и Херцеговине i Регистар пословних субјеката Републике Српске.

Електронски судски регистри садрже податке о пословним субјектима, односно правним лицима чији је упис обавезан у складу са Законима о регистрацији пословних субјеката (привредно друштво, односно предузеће основано с циљем обављања привредне дјелатности, задруга или задружни савез и друго правно лице које обавља привредну дјелатност, које се оснива у складу с посебним законима ентитета и Брчко дистрикта, с циљем остваривања профита), а од момента од када су електронски регистри почели да се користе у регистарским судовима. Овдје доступне информације из електронских регистара искључиво су информативног карактера и не замјењују овjерену исправу - извод из Регистра надлежног регистарског суда - која се издаје на захтјев заинтересованог лица на прописан начин.

 

Претрага електронског регистра подијељена је у два сегмента: ОСНОВНУ ПРЕТРАГУ и НАПРЕДНУ ПРЕТРАГУ, а омогућен је и ГРАФИЧКИ ПРЕГЛЕД НАЈВАЖНИЈИХ СТАТИСТИЧКИХ ИЗВЈЕШТАЈА.


Важне информације

Датум посљедњег ажурирања података: 28.03.24. Овдје доступне информације из електронских регистара искључиво су информативног карактера и не замјењују овjерену исправу - извод из Регистра надлежног регистарског суда - која се издаје на захтјев заинтересованог лица на прописан начин.